Al Invest DOO Beograd +38163372717    +38163233735

Nekretnine Vračar

Vrhunski materijali  – Lux gradnja – Vračar Stojana Protiča 47

O OBJEKTU 
Stambeni objekat se sastoji od podruma,prizemlja,3 sprata i povučenog sprata. 
Nase arhitekte su se maksimalno potrudile kako bi napravile stanove sa maksimalno iskoriscenim prostorom. 
Stanovi ce biti kvadrature od 62 m2 do 145m2, takodje ce u sklopu imati i 9 natkrivenih parking mesta u toploj garazi sa izlaznom rampom sa samootopljivacima snega 

MATERIJALI 
Zgrada je savremeno projektovana sa najkvalitetnijom završnom obradom i materijalima. 
Kupatila u italijanskoj granitnoj keramiciugradni lavaboi sa ormaricimastaklene tus kabine i kvalitene sanitarije deo su standardne opreme koju pruzamo. 
Zgrada je projektovana tako da podrzava najvise standarde energetske efikasnosti. 
Termo izolacija od 10 cm ce znatno smanjiti troskove grejanja. 
Fasada u granitu 

Veliki otvori kakvi su na nasim objektima pruzice maksimlno svetao dom .Petokomorna stolarija Nemackog proizvodjaca aluminum drvo sa tri sloja stakala takozvani ClimaGuard 4 godisnja doba stakla. ClimaGuard Solar je ravno staklo sa transparentnim i izrazito tankim filmom na površini. Zahvaljujući tome, osigurava visoko propuštanje svetlosti (66%), odličnu toplotnu izolaciju (Ug=1.1 W/m²K) i zaštitu od sunčeve energije (propušta samo 42% sunčeve energije). Sve to samo u jednom premazu! ClimaGuard® Solar staklo čija je glavna svrha izuzetna toplotna izolacija, u poređenju sa tradicionalnim izolacionim staklom, omogućava uštedu polovine troškova grejanja u hladnim danima. U prosečnom domaćinstvu to može biti i do nekoliko stotina evra godišnje. To staklo ne samo da vodi računa o vašim novčanicama, nego i o Vašoj okolini. 

Projektovano grejanje je centralno povezano na Beogradske elektrane sa naplatom po utrosenoj energiji kalorimetrima sto znatno smanjuje racune. 

Vrata sigurnosna  sa ugradnjenim ogledalima sa unutrasnje straneopis mozete da pogledate na linku http://www.block-lock-door.rs/proizvodi/sigurnosna-vrata-model-bld1.php 
Sobna vrata vanstandardnih dimenizija 220 cm daju na luksuzu .

Lamelni hrastov parket proizvodjaca http://www.lamar-parket.com  velikih dimenzija uklopice se u svaki enterijer. 
Takodje nasi kupci ce uz stan dobiti ostavu u podrumskom delu zgrade u koju mogu da odloze sve potrepstine. 
Ulaskom u zgradu stiče se utisak ulaska u neki luksuzni hotel ili kuću,cilja nam je da svojim kupcima pružimo maksimalan osećaj ugodnosti.